Skip to content

O podjetju

Orodjarstvo Jelovčan

je družinsko podjetje z več kot dvajsetletno tradicijo. Začetki segajo v leto 2000, ko je direktor, Janez Jelovčan, z nakupom prvega obdelovalnega stroja začel samostojno podjetniško pot.  Podjetje danes zaposluje več kot 15 izkušenih, motiviranih in tehnično izobraženih zaposlenih, ki v inovativnih izdelkih in moderni tehnologiji vidijo izziv in se s podjetjem neprestano učijo ter rastejo. 

S svojim profesionalnim delom zagotavljamo kakovostne in zanesljive storitve, ki nam omogočajo gradnjo dolgoletnih poslovnih povezav z našimi naročniki tako v Sloveniji kot v tujini. Nudimo celovito podporo pri izdelavi orodja, od ideje do rešitve. Z naročniki sodelujemo pri razvoju, konstrukciji, izdelavi, preizkusu, meritvah ter vzdrževanju in popravilu orodij. Izdelujemo serijska in prototipna orodja za brizganje termoplastov, orodja za tlačni liv aluminija, orodja za tlačni liv cinka in obrezilna orodja. Smo podjetje, kjer se prepletajo in povezujejo neprecenljive dolgoletne izkušnje orodjarskih mojstrov ter mladega, inovativnega kadra z željo po inovativnih rešitvah ter uspehih. Kakovost in zanesljivost pri nas niso le besede, ampak načela!

Leta 2019 smo se v želji po širjenju znanja, predvsem na področju orodij za tlačni liv aluminija in cinka, tesno povezali s podjetjem VKP d.o.o., ki z več kot tridesetletno livarsko tradicijo za nas predstavlja nepogrešljivega poslovnega partnerja.

Na področju razvoja, izdelave in preizkusa orodij za tlačno litje, brizganje plastike ter obrezovanje, smo leta 2020 pridobili ISO 9001:2015, kar nam omogoča dosegati standarde, ki jih od nas pričakujejo poslovni partnerji.

Gradimo na dolgoletnem sodelovanju z zadovoljnimi poslovnimi partnerji.